EnzoKnol Tour: 30 januari Amsterdam Arena uitverkocht, maar er komen nog meer meetings!

EnzoKnol tour 2016 meetings Enzo Knol

In 2016 komt de EnzoKnol tour in 12 provincies met in iedere provincie 1 meeting. Per meeting mogen er 300 mensen komen.

Het is namelijk gebleken dat er bij 300 mensen er voldoende tijd is om met iedereen op de foto te gaan en een handtekening te geven. Er is een fotograaf voor de foto's aanwezig voor een goede kwaliteit foto en je zult altijd zien dat als je selfie wilt doen, je telefoon het niet doet. De foto's komen op een website te staan.

Aanstaande zaterdag 30 januari is de eerste meeting in de Amsterdam Arena. De meeting is in tijdzones opgesplitst en in iedere tijdzone komen er 100 mensen. Deze tijdzones zijn van 12:00 - 15:00 en iedere zone duurt een uur. Voor uitloop is er een uur extra gereserveerd, zodat echt iedereen Enzo en Dee kan ontmoeten. 

De eerste meeting was al heel snel uitverkocht, maar wees niet getreurd. Er komen nog 11  meetings, maar zorg wel dat je de Twitter, Instagram accounts en het YouTube kanaal van Enzo Knol goed in de gaten houdt voor de aankomdiging van de volgende meeting.

​Hieronder zie je de aankondiging en de instructies in de video.

Afbeeldingen: YouTube kanaal EnzoKnol