Fandag bij opening kantoor Dylan Haegens en Liever Sociaal gemist?

fandag - Dylan Haegens

Het is al middag op de dag van de opening van het nieuwe kantoor van Dylan Haegens en Liever Sociaal. Door de chaos en drukte is Dylan vergeten om ook in de ochtend te vloggen. De opening zal door de burgemeester worden gedaan.

Vergeten te vloggen - Dylan Haegens

Dylan geeft in de video een kleine rondleiding voor het geval je niet bij de opening kunt zijn. Aan de muur hangt een magneetbord met magneetverf. Erg handig. Ze hebben ook een robotvis en de deur is met krijtverf beschilderd. Handig als je van krijten houdt.

Magneetverf - Dylan Haegens
Robotvis - Dylan Haegens

En dit is de studio. Het dient nu even als opslagruimte voor de opening. maar hij zal ingericht worden zoals er ook video's worden opgenomen. Je hebt er dan een beter beeld van.

Studio - Dylan Haegens

Het kantoor werd officieel geopend. Dylan sprak met Marit Brugman het publiek toe. Marit is de eigenaresse van Liever Sociaal. Liever Sociaal verbetert de inzet van social media voor bedrijven.  Marit is ook de vriendin van Dylan.

Officiele opening - Dylan Haegens

De burgemeester knipte het lintje door.

Burgemeester- Dylan Haegens

Klik hieronder voor laptops.0. laptopshop


De dag na de opening was de fandag. De kijkers konden Dylan ontmoeten en gelijk zijn kantoor zien. Om orde te houden heeft Dylan voor beveliging gezorgd.

Beveiliger- Dylan Haegens

En ook stonden de hulpverleners paraat. Het was tenslotte een warme dag.

Hulpverleners- Dylan Haegens

De fans stonden de trappelen om Dylan en de rest van het team te ontmoeten en met hen op de foto te gaan.

Fans die staan de wachten- Dylan Haegens

Het drinken wordt door het team klaargemaakt.

Drinken wordt klaargemaakt - Dylan Haegen

De fans gingen in kleine groepjes naar binnen. Zo was er voor iedereen voldoende tijd en aandacht en werd het binnen niet te warm.

Mert - Dylan Haegens
in de vlog met Dylan- Dylan Haegens

Aan het eind van de dag hebben heel veel fans een handtekening gekregen en zijn er heel veel foto's gemaakt. Alles werd mogelijk gemaakt door het beste team van de hele wereld.

Team eind van de dag- Dylan Haegens

Kijk hieronder de hele video en vergeet niet een duimpje omhoog te doen.

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/pages/Bekendevloggersnl/947558745295347″ box_width=”1200″ box_height=”” locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”1″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

Afbeeldingen: YouTube kanaal dylanhaegens2

Vind je deze pagina leuk? Deel hem dan hierboven op Facebook en Twitter.