Furtjuh Express: een geweldig idee van Rutger! – Furtjuh

Rutger Furtjuh Express - Furtjuh

Er zijn een aantal YouTube meetings zoals de DYTG en Veed waar veel mensen naar toe gaan. Rutger krijgt ook mails van kijkers die er om wat voor reden dan ook niet kunnen komen. Hiervoor heeft Rutger een oplossing bedacht: de Furtjuh Express.

Foto Furtjuh Express - Furtjuh

Als de kijkers niet naar Rutger kunnen komen, dan komt Rutger wel naar de kijkers. De Furtjuh Express reed van Amsterdam naar Maastricht en kijkers konden daar Rutger ontmoeten voor een handtekening of een foto en Rutger nam de tijd om met ze te praten.

Op verschillende stations stappen kijkers in en uit, zodat iedereen de kans kreeg om mee te rijden. Het was een groot succees en misschien gaat de Furtjuh Express de volgende keer naar het Noorden.

Eerste passagiers Furtjuh Express Amsterdam Centraal - Furtjuh

In de video zie je een compilatie van de reis met de Furtjuh Express.

Afbeeldingen: YouTube kanaal Furtjuh

Vind je deze pagina leuk? Wil je dit je vrienden of vriendinnen laten weten? Deel dan ook deze pagina hierboven op Facebook en Twitter.

Like bekendevloggers.nl op Facebook hieronder en mis niks!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/pages/Bekendevloggersnl/947558745295347″ box_width=”1200″ box_height=”” locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”1″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]


Hieronder zijn nog meer blogs met video's van Furtjuh. Die moet je zeker zien!