Gezellig samen opmaken met Diana Leeflang – disfordazzle

Maybelline master precise eyeliner - disfordazzle

In deze video wil Diana even bijkletsen over wat er komen gaat in haar leven. Ondertussen laat ze zien welke make-up ze draagt en hoe ze zich opmaakt.

Er staan een aantal dingen te gebeuren. Als eerste komt haar vriendje naar Nederland en gaan ze samen een weekend naar Maastricht en een dag naar België.

Daarnaast gaat Diana Leeflang verhuizen. Ze kan niet in het huis blijven wonen waar ze nu al 1,5 jaar woont en ze is daarom ook op zoek naar nieuwe woonruimte in Amsterdam. In de tussentijd gaat ze weer bij haar moeder wonen en zal je in video's weer haar oude zolderkamer zien waar haar YouTube carrière begon.

Door de vakantie, de verhuizing en om inspiratie voor nieuwe video's op te gaan doen zal Diana niet meer iedere vrijdag een nieuwe video uploaden. Het maken van video's is een creatief proces en soms moet je even afstand nemen om er weer met een frisse blik naar te kijken. Er zullen wel video's blijven komen, maar alleen als ze inspiratie heeft voor een leuke kwalitatieve video. Kwaliteit staat boven kwantiteit.

Diana zal op haar andere YouTube kanaal  ​Dazzlevlogs wel weer meer vlog video's uploaden. Hier kan je haar blijven volgen.Default 468x60

Pak je make-up erbij en ga gezellig met Diana opmaken.

Afbeeldingen: YouTube kanaal disfordazzle

Vind je deze pagina leuk? Deel dan ook deze pagina hierboven op Facebook en Twitter.

Like ook bekendevloggers.nl op Facebook hieronder en mis niks!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/pages/Bekendevloggersnl/947558745295347″ box_width=”1200″ box_height=”” locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”1″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]


Bekijk ook onderstaande blogs met video's van Diana Leeflang: