In 5 stappen kwalitatieve make-up reviews maken – VeraCamilla

Foto's bwerken- VeraCamilla

In deze video laat Vera zien hoe zij product reviews voor een blog maakt. Aan een review is Vera ongeveer 5 uur kwijt. De blogs maakt ze van te voren en worden ingepland. Dit is handig voor als je bijvoorbeeld voor een persbezoek een dag niet kan gaan bloggen.

Hier zijn de 5 stappen voor kwalitatieve make-up reviews:

1.  Producten uitkiezen om te reviewen.

Vera krijgt producten opgestuurd, maar ze koopt ook zelf producten. Als ze producten krijgt opgestuurd gaat ze kijken of het leuk is om deze te reviewen.

Review producten uitpakken - VeraCamilla

2. Foto's van de producten maken

Voor het fotograferen gebruikt Vera een Canon eos 60D. Op deze fotocamera gebruikt ze verschillende lenzen en een flitser die omhoogstaat. Met de 50 mm lens maakt ze de foto's voor veraf. Ze gebruikt de tussenlens om dichtbij foto's te maken.

Eerst wordt het product gefotografeerd en later worden de producten op de arm aangebracht (swatchen) voor goede foto's.

Foto's maken - VeraCamilla
Swatchen - VeraCamilla

Tip van Vera: Je kunt het beste van de oogschaduw in de badkamer foto's maken, omdat het daar donker is.

3. Producten testen en foto's maken

Vera maakt zich helemaal op om de producten te testen en ze maakt er foto's van in haar blog. Meestal draagt ze make-up een tijdje om goed te kunnen testen wat er met de make-up gebeurt.

Foto's dichtbij- VeraCamilla

4. foto's bewerken.

Vera gebruikt Iphoto om foto's in te laden. Daarna maakt ze selecties op haar bureaublad. Met photoshop past ze de foto's aan en voegt ze bijvoorbeeld letters toe.

Foto's bewerken- VeraCamilla

5. Blog schrijven en reacties beantwoorden

Als laatste wordt de blog geschreven. Dit is wel het belangrijkste onderdee. Ook moet je ervoor zorgen dat reacties worden beantwoord.

Blog schrijven VeraCamilla

Bekijk hieronder de hele video.

Afbeeldingen: YouTube kanaal VeraCamilla

Vind je deze pagina leuk? Wil je dit je vrienden laten weten? Deel dan ook deze pagina hierboven op Facebook en Twitter.

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/pages/Bekendevloggersnl/947558745295347″ box_width=”1200″ box_height=”” locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”1″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]


Bekijk ook de andere blogs over Vera Camilla: