• Home  / 
  • Blog  / 
  • Games
  •  /  Kwebbelkop ziet na 7 jaar zijn vader en waarschijnlijk voor het laatst. Wat een ontroerende ontmoeting!

Kwebbelkop ziet na 7 jaar zijn vader en waarschijnlijk voor het laatst. Wat een ontroerende ontmoeting!

Ontmoeting met vader van Kwebbelkop

Dit is een speciale vlog van Kwebbelkop. Na 7 jaar ontmoet hij zijn vader weer. Door geldproblemen en andere issues vertrok zijn vader naar Cambodja.

Een paar maanden geleden heeft zijn vader twee keer een TIA gehad.  Hij had een verstopping in een bloedvat in zijn hersenen, waardoor hij niet meer kon praten of lopen. Voor de revalidatie was zijn vader in Nederland.

De zus van Kwebbelkop had haar vader al bezocht, maar Kwebbelkop wilde daar nog niet heen. Toen hij hoorde dat zijn vader weer naar Cambodja zou gaan vertrekken wilde hij hem toch nog een keer zien. Dit zou waarschijnlijk de laatste keer zijn.

Zus van Kwebbelkop

Omdat zijn kijkers, de KOPs, zo'n groot deel van zijn leven zijn, wilde hij graag de ontmoeting gaan vloggen. Kwebbelkop wil iedereen voor de steun bedanken. De afgelopen jaren heeft hij het moeilijk gehad en hij wil graag zijn vader laten zien. Hij heeft geen geheimen voor de KOPs.

Kwebbelkop wil nog wat meegeven aan iedereen die het moeilijk heeft: Wat er ook gebeurt ga gewoon door, volg je dromen en wat je ook doet het leven gaat door. Blijf altijd vrolijk

Vader van Kwebbelkop

Zijn vader heeft Kwebbelkop en zijn zus erg gemist en hij volgt Kwebbelkop ook op YouTube. Hij is ontzettend trots en wil ook nog wat tegen de KOPs zeggen in de ontroerende vlog hieronder.

Afbeeldingen: YouTube kanaal Kwebbelkop