Mascha kiest voor de Apple Iphone 6 – Beautygloss

Iphone vs Samsung Beautygloss

Mascha krijgt veel vragen over haar smartphone en omdat ze zowel de  Iphone als een Samsung heeft  gehad geeft ze in deze video haar mening over de smartphones.

Van huis uit is Apple wel met de paplepel ingegoten door haar vader die Apple Mac's verkocht. Veel vrienden stapten over op een Samsung waardoor Mascha, die wel open staat om nieuwe dingen te proberen, de Samsung Galaxy Alpha kocht.

Ze gebruikt haar smartphone dagelijks heel intensief voor video en foto's. De Samsung hield het maar 9 maanden vol en ook de Iphone gaat vaak niet langer dan 1,5 jaar mee.

Mascha gaf van beide telefoons een aantal voor- en nadelen:

Samsung Galaxy Alpha

Voordelen:

  • Splitscreen om tegelijk YouTube te kijken en te whatsappen.
  • Schermen customizen.

Nadelen:​

  • Loopt bij Instagram vaak vast.
  • Teveel mogelijkheden.
  • Geen Facetime of Imessage

Apple Iphone 6

Voordelen:

  • Intuitief
  • Synchroniseert met andere Apple apparaten.

Nadelen:​

  • Batterij gaat snel leeg.

je kunt het verschil tussen een Iphone en een Samsung vergelijken met het verschil tussen een Windows computer en een Mac. Met Windows heb je veel mogelijkheden en is wat ingewikkeld en bij de Mac heb je maar enkele mogelijkheden en de programma's werken heel intuïtief.

Als vervanger voor de Samsung heeft Mascha weer een Iphone gekocht. Haar voorkeur gaat uit naar de Iphone 6, omdat deze het beste bij haar gebruik past. Ze geeft aan dat ieder zelf moet kijken welk toestel het beste aansluit bij het zijn of haar gebruik.

Hieronder zie je de hele video van Mascha.

Afbeeldingen: YouTube kanaal Beautygloss

 Deel ook deze pagina hierboven op Facebook en Twitter en doe hieronder een duimpje omhoog als je dat nog niet hebt gedaan.

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/pages/Bekendevloggersnl/947558745295347″ box_width=”1200″ box_height=”” locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”1″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]