• Home  / 
  • Blog  / 
  • Comedy
  •  /  Roadtrippers 2015 met Tess Milne, Kraantje Pappie en JayJay Boske begint met StukTV prank

Roadtrippers 2015 met Tess Milne, Kraantje Pappie en JayJay Boske begint met StukTV prank

Roadtrippers 2015 met Tess Milne JAYJAY BOSKE en Kraantje Pappie

In oktober 2015 begint er weer een nieuwe serie van Roadtrippers. In Roadtrippers 2015 strijden twee teams tegen elkaar om in 20 dagen zoveel mogelijk kilometers te maken zonder geld of hulp.

Het team StukTV met Giel. Thomas en Stefan strijdt dit jaar tegen het team JayJay Boske, Tess Milne en Kraantje Pappie.  Er moet nog een toffe teamnaam worden bedacht en dat kan jij ook doen door een naam door te geven op mentos.nl/roadtrippers.

De tegenstanders van StukTV zijn dus: Tess Milne, Kraantje Pappie en JayJay Boske

Tess Milne is televisie presentatrice bij Veronica en begon haar carrière als Vj bij TMF. Later maakte ze de overstap naar MTV. ​Kraantje Pappie is rapper en JayJay Boske is een oud rugbyspeler en maakt en presenteert nu programma's bij Veronica.

Om het nieuwe seizoen goed te beginnen heeft het team van StukTV een geslaagde prank met het team JayJay Boske, Tess Milne en Kraantje Pappie uitgehaald.  Hen werd verteld dat er een proefaflevering moest worden gemaakt om te oefenen met filmen en hun opdracht was om in 3 uur tijd zo ver mogelijk van het beginpunt te komen.

Wat ze niet wisten is dat de jongens van StukTV alles in scene hadden gezet. Ze hadden een aantal lifts geregeld in de hoop dat Tess, JayJay en Kraantje Pappie ook daadwerkelijk daar zouden instappen.  Team JayJay Boske, Tess Milne en Kraantje Pappie dacht dat alles voortvarend verliep en had de juiste spirit gekregen. Helaas voor hun was het doorgestoken kaart.

Aan het eind had StukTV nog een verrassing voor Kraantje Pappie. Kraantje heeft hele grote vaarangst en toevallig moesten ze met de pont over het water.

Vaarangst Kraantje Pappie - StukTV

Tess en JayJay konden niet begrijpen  zo'n stoere rapper last van vaarangst heeft. Dat wordt nog wat in deze serie van Roadtrippers.

Tess Milne en JayJay Boske - StukTV

Niet alles verliep volgens plan. Giel belt ook nog even met de manager van Kraantje Pappie.  Door een foutje moesten de plannen worden gewijzigd. Er moest wel echt rekening met de vaarangst worden gehouden en ervoor te zorgen dat Kraantje niet getraumatiseerd zou raken.

Giel belt nog even want de prank lijkt te mislukken - StukTVLanglopend 728x90

Wat er aan de hand was en hoe het afliep zie je in de video van Roadtrippers 2015 hieronder.

Afbeeldingen: YouTube kanaal StukTV

Ben je benieuwd naar de afleveringen van de Mentos Roadtrippers 2014 en wil je deze terugkijken? Dat kan op Veronica:  http://www.veronicatv.nl/programmas/roadtrippers/

Vind je dit leuk? Like dan ook bekendevloggers.nl op Facebook hieronder en mis niks!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/pages/Bekendevloggersnl/947558745295347″ box_width=”1200″ box_height=”” locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”1″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]