• Home  / 
  • Blog  / 
  • Comedy
  •  /  Ze schieten bij de ouderavond in de lach en wat ze dan zeggen zou ik me ook als leraar zorgen over maken…..

Ze schieten bij de ouderavond in de lach en wat ze dan zeggen zou ik me ook als leraar zorgen over maken…..

10 dingen die de koning ook doet Dylan Haegens

Je zou het misschien niet verwachten, maar de koning doet ook hele gewone dingen zoals jij en ik. Hij moet ook slapen en heeft ook autorijlessen gevolg. Hij gaat ook uit zijn dak bij het horen van een goede plaat en hij houdt er ook van om weleens naar de Mc Donalds te gaan.

De koning ging ook gewoon naar school net zoals Amalia, maar heb je er weleens aan gedacht dat ondanks zijn cijfers op school hij gewoon koning is geworden...?

In de video zie je 10 oh nee 9 dingen die de koning ook gewoon doet.

Afbeeldingen: YouTube kanaal Dylanhaegens