• Home  / 
  • Blog  / 
  • Comedy
  •  /  Wat een harde val bij opnames Sneekweek! Rutger van Furtjuh wordt vanaf een blob gelanceerd en komt verkeerd terecht.

Wat een harde val bij opnames Sneekweek! Rutger van Furtjuh wordt vanaf een blob gelanceerd en komt verkeerd terecht.

harde val Speelfilm Sneekweek - Furtjuh

Furtjuh speelt in de film Sneekweek. Afgelopen zondag was zijn laatste draaidag en hierin moest hij blobben. Blobben is dat je gelanceerd wordt vanaf een groot luchtkussen. Hij neemt je mee naar deze dag en laat zien hoe hij aan zijn hoofdwond komt.

Blobben Speelfilm Sneekweek - Furtjuh

Rutger zat aan de voorzijde van de blob en werd door een sprong van twee anderen gelanceerd. Hij kwam wat ongelukkig terecht en omstanders zagen gelijk dat er iets mis was. Er stroomde bloed over zijn gezicht en Rutger kan zich niet meer herinneren wat er was gebeurd.

Na het incident ging hij gelijk naar het ziekenhuis om de wond te laten behandelen. De filmopnames waren nog niet klaar en bij terugkomst moest hij, ondanks de barstende hoofdpijn, nog in een aantal scenes spelen. Gelukkig stond er veel familie langs de kant dat hem zijn wond even deed vergeten.

Rutger nam zelfs nog even tijd om met een aantal fans op de foto te gaan. Kon hij toch nog een klein groepje meiden gelukkig maken.

Fans Speelfilm Sneekweek - Furtjuh

Weer thuis gekomen moest hij van de dokter het rustiger aan gaan doen en eigenlijk deze video niet maken. Maar ja hij heeft meer dan 185000 redenen om wel deze vlog te maken.

Afbeeldingen: YouTube kanaal Furtjuh